perfectprojects.net

creative branding.

Ontketen het potentieel van uw bedrijf met onze uitgebreide digitale marketing, social media-diensten, telefonische ondersteuning en webdevelopment-oplossingen.

social media marketing

Social media marketing is een strategie gericht op het promoten van producten, diensten of merken via sociale mediaplatforms zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Het omvat het creëren en delen van inhoud, interactie met gebruikers en het gebruik van advertenties om merkbekendheid te vergroten, betrokkenheid te stimuleren en conversies te genereren.

Telefonische diensten

Telefoondiensten omvatten het aanbieden van communicatiemogelijkheden via telefoongesprekken, zoals klantenservice, verkoopgesprekken, enquêtes of afsprakenplanning. Deze diensten kunnen zowel inbound (ontvangst van oproepen) als outbound (initiëren van oproepen) zijn, en worden vaak gebruikt om direct contact met klanten te onderhouden.

Webdevelopment

Website ontwikkeling omvat het volledige proces van het maken en bouwen van een website, inclusief het ontwerpen van de gebruikersinterface, het programmeren van functionaliteiten en het implementeren van inhoud. Het uiteindelijke doel is om een effectieve online aanwezigheid te creëren die de doelstellingen van de eigenaar van de website ondersteunt, zoals het aantrekken van bezoekers, het genereren van leads of het verkopen van producten en diensten.

grafisch design

Grafisch design is een creatief proces waarbij visuele communicatie wordt gebruikt om boodschappen over te brengen en problemen op te lossen. Het omvat het ontwerpen van alles, van logo's en branding tot verpakkingsmateriaal, advertenties en websites, met aandacht voor esthetiek, functionaliteit en doelgroep. Grafisch ontwerpers maken gebruik van verschillende tools en technieken om effectieve visuele oplossingen te creëren die de boodschap van hun opdrachtgevers krachtig overbrengen.

we stand out
among the crowd.

the best of both worlds

Onze operationele tak is gevestigd in Suriname. Onze zeer goed opgeleide specialisten zorgen ervoor dat uw klantencontacten of social media beheer in professionele handen liggen. Wij plannen, ontwerpen, plaatsen en kunnen zelfs uw inkomende berichten voor u beantwoorden.

Outsourcing van diensten vanuit Nederland naar Suriname biedt verschillende voordelen voor bedrijven:

kostenbesparend

Suriname kan lagere arbeidskosten bieden in vergelijking met ontwikkelde landen, waardoor bedrijven kunnen profiteren van kosteneffectieve arbeid.

talent

Suriname heeft een jonge en goed opgeleide bevolking, vooral op het gebied van IT, technologie en talen. Door taken uit te besteden naar Suriname kunnen bedrijven profiteren van deze talentpool.

Meertalig

Suriname heeft een culturele nabijheid tot Noord-Amerika en Europa, waardoor communicatie en samenwerking gemakkelijker kunnen verlopen. Bovendien zijn veel Surinamers meertalig, wat gunstig kan zijn voor bedrijven die internationaal opereren.

Ready to start?

Laten we een afspraak maken. In maximaal een half uurtje weet u precies welke vele voordelen wij u kunnen bieden. Dat kan zowel persoonlijk als per videocall. 

We'd love to hear from you

Contact Us

Wij staan bekend om onze snelle en adequate beantwoording van vragen en opmerkingen en hanteren de regel dat u binnen 4 werkuren een antwoord heeft.

Reach us through

Social Networks

Send us a Message